Advies (o.a. belasting, finance) voor MKB ondernemers met een groeiend bedrijf

Regeren is vooruitzien. Wij leveren advies op financieel, fiscaal en organisatorisch gebied. We begeleiden overnames van bedrijven, plannen inkomen en vermogen.

Belastingadvies

Inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, schenkbelasting en erfbelasting kennen voor ons geen geheimen. Wij verzorgen de aangiftes en leveren advies.

Consultancy

Als ondernemer of manager heeft u behoefte aan een professionele en accurate ondersteuning. Van der Laak Registeraccountants biedt u die. Onze doelstelling is dat we alles in het werk stellen om ú verder te helpen.

Corporate Finance

Een ondernemer ontkomt er niet aan om kritisch te kijken naar financieringsbehoeften. Zeker in de huidige tijd is veel winst te behalen in een passende financiering voor uw onderneming.

Check nu welk advies uw bedrijf komend voortaan meer winst kan opleveren:

Vul de scan in 1 minuut 30 in en ontdek uw potentieel. Binnen1 werkdag persoonlijk reactie.

  • * velden zijn verplicht.

Als ondernemer met een groeiend MKB bedrijf, zijn er veel fiscale mogelijkheden binnen de Nederlandse belastingwet, waardoor je meer winst maakt. Met aanvullend advies kun je ook dat vermogen veilig stellen. Al was het maar omdat elke ondernemer pieken en dalen in zijn ondernemersbestaan kent.

 

Contact

Van der Laak Registeraccountants
Postbus 439
1940 AK Beverwijk

0251 – 21 55 55
  • Ton van der Laak is een zeer bekwame en vriendelijke financieel adviseer voor ons, zowel zakelijk als privé...

    Jilles Annesma
  • Ton is een zeer toegewijd persoon met veel inzicht, strateeg. Kennis en kunde in een persoon een ware bron van informatie...

    Maarten Waal
  • Wij besparen jaarlijks nu minstens € 10.000,-!

    Wouter Cornelissen
Wouter Cornelissen