Over Van der Laak Registeraccountants

Van der Laak Registeraccountants is een kleine, slagvaardige organisatie, opgericht door Ton van der Laak, Register Accountant.

Gespecialiseerd  accountancy dienstverlening voor MKB ondernemers. Opgericht in 1989. Aangesloten bij SRA, een netwerk van specialistische registeraccountantskantoren. En aangesloten bij de NBA, de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie Accountants. Dus degelijk, verantwoord en altijd up to date advies!

Visie

De visie van Van der Laak Registeraccountants is om bij bestaande en nieuwe klanten erkend te worden als hét aanspreekpunt voor al uw financiële zaken.

Werkwijze

Van der Laak Registeraccountants verdiept zich niet alleen in het vakgebied, maar ook in de ontwikkelingen van uw MKB bedrijf.

Persoonlijk contact

Heeft u een vraag over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Vul uw gegevens en onderwerp in en klik op 'verzenden'. Binnen 1 werkdag krijgt u persoonlijk reactie.

  • * velden zijn verplicht.

 

Klachtenregelingen

Ondanks alle zorgvuldigheid kan er iets misgaan, of niet voldoen aan uw verwachtingen. Als dit zo is, neem dan contact met ons op confrom de klachtenregeling. Eventuele fouten zullen wij meteen kosteloos herstellen. Meldt u de klacht aan de betreffende accountant of adviseur. De directie neemt klachten hoog op. Komt u er met de behandelende accountant of adviseur niet uit, neem dan contact op met A.J.H. van der Laak RA via het contactformulier of telefoon. Daarnaast is er een klokkenluidersregeling (klik voor info) van kracht.

 

 

Als ondernemer zijn er fiscale mogelijkheden binnen de Nederlandse belastingwet, waardoor je minder belasting betaalt. En zo meer winst maakt.

 

Contact

Van der Laak Registeraccountants BV
Lange Acker 52
1965 TM Heemskerk

0251 21 55 55
  • Ton van der Laak is een zeer bekwame en vriendelijke financieel adviseer voor ons, zowel zakelijk als privé...

    Jilles Annesma
  • Ton is een zeer toegewijd persoon met veel inzicht, strateeg. Kennis en kunde in een persoon een ware bron van informatie...

    Maarten Waal
  • Wij besparen jaarlijks nu minstens € 10.000,-!

    Wouter Cornelissen
Wouter Cornelissen