Stressvrije Groei Scan voor groeiende MKB ondernemers

Hoe lijkt het u als (groeiend) MKB ondernemer; uw bedrijf heeft de slimste bedrijfsvorm, uw vermogen veiliggesteld én u bent verlost van de zorg om uw administratie? Interessant? Dan bent u in goed gezelschap! 

Van der Laak Registeraccountants helpt jaarlijks duizenden euro's besparen of verdienen

Wouter Cornelissen, fitness marketeer, mede-eigenaar Hidden Profits Marketing:

"We bedienen met ons team van 30 personen doorlopend meer dan 500 fitnessclubs in 8 landen. Van der Laak heeft ons met de slimste bedrijfsvormen begeleid van leuk groeiende start-up naar scale-up. Daardoor  alleen al besparen we jaarlijks minstens € 10.000,-! Zo wordt advies voor ons een investering i.p.v. een kostenpost." 

Doe de scan en ontdek hoeveel dat bij u kan zijn (kost 1 minuut 30 van uw tijd)!

Vul de gevraagde gegevens in (indien nodig, doe een schatting) en klik op 'Verzenden'). U ontvangt binnen 1 werkdag persoonlijk een reactie.

  • * velden zijn verplicht.

 

Als ondernemer zijn er fiscale mogelijkheden binnen de Nederlandse belastingwet, waardoor je minder belasting betaalt. En zo meer winst maakt. Met aanvullend advies kun je ook dat vermogen veilig stellen. Al was het maar omdat ook in Nederland elke ondernemer pieken en dalen in zijn ondernemersbestaan kent.

 

Contact

Van der Laak Registeraccountants
Postbus 439
1940 AK Beverwijk

0251 – 21 55 55
  • Ton van der Laak is een zeer bekwame en vriendelijke financieel adviseer voor ons, zowel zakelijk als privé...

    Jilles Annesma
  • Ton is een zeer toegewijd persoon met veel inzicht, strateeg. Kennis en kunde in een persoon een ware bron van informatie...

    Maarten Waal
  • Wij besparen jaarlijks nu minstens € 10.000,-!

    Wouter Cornelissen
Wouter Cornelissen